Combineer 2 Producten & Gebruik Code: COMBO5| Gratis verzending vanaf €100,00!

Levering & Verzending

Levering & Verzending

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Besteld voor 16:00 op:
Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Deze tijden zijn geschat en zijn afhankelijk van UPS

Het is belangrijk dat je de juiste gegevens tijdens het bestellen invult. Als er incorrecte informatie bekend is zal dit resulteren in een vertraging van uw bestelling. Wij zijn dan genoodzaakt contact met je op te nemen. Heb je je bestelling morgen nodig? Je kan ons altijd vragen of een spoedlevering mogelijk via het 'extra bericht' veld tijdens het afrekenen.

Is één van jouw producten een PRE-ORDER? Dat staat er bij het product weergeven wat de verwachte verzend datum is. Jouw gehele bestelling wordt dan (verwacht) op deze datum verzonden. Ook producten die geen pre-order zijn. Deze zetten wij natuurlijk wel al voor je apart. Dit doen wij om zo min mogelijk CO2 uit te stoten omdat wij dan maar 1 pakket hoeven te versturen.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €7,25 voor bestellingen tot €100,-. Bij bestellingen vanaf €100,- komen de verzendkosten te vervallen. De verzendkosten zijn inclusief verzekering tot €100,-. Voor ontvangst wordt er om een handtekening gevraagd en het pakket mag alleen op het huisadres afgeleverd worden. Als je al van te voren weet dat je niet thuis bent op de geschatte bezorg dag zoals hierboven weergeven, laat dit dan weten in het 'extra bericht' veld tijdens het afrekenproces samen met de gewenste bezorg dag. Dan proberen wij hier rekening mee te houden.

 

Mijn bestelling volgen

Zodra wij je verzending hebben aangemeld bij UPS ontvang je van ons een email met daarin je track en trace gegevens. Hierin wordt je doorgeleid naar de track en trace pagina van UPS.

 

Gerelateerde Pagina's: