Combineer 2 Producten & Gebruik Code: COMBO5| Gratis verzending vanaf €100,00!

Onze Favoriet

Onze Favoriet

Onze Favoriet

Wij krijgen vaak de vraag welke koffie er nu gebruikt moet worden voor de Herbruikbare koffiecups omdat het resultaat een slap bakkie geeft. Wij verwijzen je dan door naar onze Tips & Tricks. Soms komen jullie dan nog eens terug om te vragen of wij geen bepaalde koffie kunnen aanbevelen. Vandaar deze pagina.

Na een heleboel koffie soorten geprobeerd te hebben kwam bij ons de Perla Napoli Espressomaling als beste uit de test. Deze koffie heeft een lekkere sterke smaak en geeft een normale crema laag. De koffie stroomt goed door en is vervolgens heel makkelijk uit de cup te halen door deze in de gootsteen leeg te kloppen.

De manier waarop wij Perla Napoli gebruiken gaat als volgt:

1. Vul de cup met ongeveer 1 en een half schepje. De cup is nu gevuld tot ongeveer 3 millimeter onder de rand. Wij maken hiermee gebruik van de Doseer Cup.
2. Stamp de koffie stevig aan met de bijgeleverde Tamper. Zorg er ook voor dat de koffie aan de rand aangetampt is.
3. Doe het dekseltje erop en plaats de cup in je apparaat.
4. Klik om de Lungo knop van je apparaat en laat de koffie 21 seconden doorstromen. Begin met tellen vanaf het moment dat de koffie uit het apparaat stroomt. Klik na 21 seconden weer op de Lungo knop om de afgifte te stoppen.

Gefeliciteerd! Je hebt nu een lekkere sterke bak gezet met de Herbruikbare Nespresso Cups


Lees hier alle tips en tricks en lees hoe je de zet tijd van je apparaat kan opslaan.

Andere Berichten: